La_maremma_ridderkerk_logo-removebg-preview

Over ons

La Maremma

Ons verhaal

Ristorante La Maremma kent zijn bestaan sinds 1986. Toen bracht de familie Favetta het geliefde Toscane mee naar Ridderkerk.

Maremma is een streek in het zuidwesten van Toscane en kent diverse mooie kustplaatjes, natuurgebieden en uitgestrekte heuvels. De Toscaanse keuken is er één van eenvoud, eerlijke smaken en bereiding van verse en goede producten. En deze Italiaanse smaken verwerken wij met alle liefde in onze gerechten.

In 2023 heeft het restaurant een nieuwe start gemaakt en is het volledige restaurant, de bar en keuken vernieuwd. Aan niets is dan ook de aandacht ontsnapt en is het restaurant in een nieuw jasje gestoken. Zo is onder andere de 1e verdieping bij het restaurant getrokken en zijn hier diverse nieuwe zitplaatsen gerealiseerd.

Bij ons in het restaurant kan je terecht voor een gezellig avondje tafelen met familie en vrienden. Geniet van diverse antipasti’s, pasta’s, vlees- en visgerechten, pizza’s uit onze prachtige houtskool/combi pizza oven voor de lekkerste Italiaanse pizza’s, en onze specialiteiten van onze houtskool oven. En natuurlijk onder het genot van onze Italiaanse wijnen, bieren en cocktails.

En heb je geen tijd om bij ons te komen dineren, dan is er altijd nog de mogelijkheid om onze heerlijke pizza’s en pasta’s bij ons af te halen. Van tevoren even bellen, en uw bestelling staat klaar om opgehaald te worden.

Wij zien u graag snel bij ons in het restaurant!

 A presto!